Знижка -10% на весь асортимент преміального бренду Nomad Побачити все 🤑

Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

У iOS 18 можна змінити дизайн програми Календаря та інтеграцію нагадувань

У iOS 18 можна змінити дизайн програми Календаря та інтеграцію нагадувань

в iCases Blog

Apple випустила велике оновлення програми "Календар" для ios18 і внесла довгоочікувані зміни в дизайн інтерфейсу, не кажучи вже про довгоочікувану інтеграцію нагадувань.

У календарі місяць тепер відображається великим жирним шрифтом у лівому верхньому кутку, а перемикач списку подій замінений новою кнопкою, що дозволяє вибирати між компактним, груповим, детальним та списковим поданням.

Компактний вигляд схожий на стандартний вигляд у iOS17, де події позначені точками (але виділені кольором, щоб вказати, до якого календаря вони належать).

У новому поданні подробиць відображається назва події кожного місяця. Приємним доповненням є можливість збільшувати або зменшувати масштаб календаря за допомогою жесту масштабування, а також поступово перемикатися між режимами компактного подання, подання стоси та докладного подання протягом дня, щоб відобразити більше елементів. В іншому вид списку звичний і повинен відображати місяць із подією обраного дня під ним.

Вигляд "Сегодня" Дозволяє перемикатися між щоденним та багатоденним видами, причому в останньому випадку відображаються всі події за день та майбутні події наступного дня.

Натисніть + у правому верхньому куті, щоб відобразити "нову" карту, на якій можна перемикатися між вкладками подій та нагадуванням у верхній частині. Нагадування з'явиться в календарі і ви зможете відзначити його як виконане.

У верхньому правому куті екрана відомостей про нагадування є кнопка редагування, яка містить посилання для відображення цього елемента в додатку нагадування, а також відповідний список нагадування. Ви можете змінити все, що завгодно.

Додати коментар
Ще статті за темою