Знижка -10% на весь асортимент преміального бренду Nomad Побачити все 🤑

Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

У watchOS 11 підтримує тренування на відкритому повітрі

У watchOS 11 підтримує тренування на відкритому повітрі

в iCases Blog

У IOS 17 Apple додала функцію реєстрації Messages. Це дозволяє повідомляти близьким, коли ви повернетесь додому. У WatchOS 11 функція реєстрації з'явиться і на Apple Watch, але активувати її можна буде і в програмі "Повідомлення".

Той, хто користується годинником Garmin, швидше за все, зможе бачити ваше місце розташування в реальному часі під час занять, щоб друзі та близькі могли стежити за вашими успіхами. Strava Beacon пропонує аналогічні функції, а інтеграція із системою реєстрації дозволяє користувачам Apple Watch повідомляти близьким, що тренування пройшло успішно.

Як і у випадку з iPhone, у watchOS11 користувачі Apple Watch можуть почати реєструватися за допомогою повідомлення. Але ця функція працює і у додатку для тренувань. Коли ви починаєте тренування, проведіть пальцем праворуч, щоб побачити нову опцію ведення журналу. Таким чином, якщо ви повертаєтеся додому після настання темряви або вирушаєте на ранкову пробіжку, ви можете повідомити когось про початок тренування та повернутися до нього.

Якщо трапиться щось непередбачене і ви запізнитесь, система реєстрації автоматично повідомить вашого друга про те, що ви не прийшли, як очікувалося, і повідомить йому ваше місцезнаходження (якщо воно доступне), обраний вами маршрут, рівень заряду вашого iPhone 'і ваше мобільне з'єднання на випадок, якщо він захоче зв'язатися з вами.

У налаштуваннях тренування також з'явилася нова опція, яка дозволяє включити нагадування про реєстрацію, щоб ви могли повідомляти Apple Watch про надсилання інформації про тренування щоразу, коли ви починаєте займатися на відкритому повітрі.

Додати коментар
Ще статті за темою