Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Усі моделі iPhone 15 включатимуть у себе динамічний острів

Усі моделі iPhone 15 включатимуть у себе динамічний острів

в iCases Blog

З новим вбудованим датчиком наближення.

Цього року всі моделі iPhone 15 міститимуть динамічний острів Apple, який об'єднує вирізи таблеток і отворів у верхній частині дисплея, але також станеться істотна зміна функції, яка не була включена в моделі iPhone 14 Pro.

Згідно з новим твітом галузевого аналітика Apple Мін-Чі Куо, датчик наближення на iPhone серії 15 буде інтегрований у зону Dynamic Island, а не сидітиме під ним.

В iPhone 14 Pro датчик наближення розташований під дисплеєм (за межами Динамічного острова). І навпаки, у серії iPhone 15 датчик наближення розташований на Динамічному острові, практично без змін у районі Динамічного острова.

Датчик наближення визначає, коли користувач тримає телефон до вуха і вимикає екран. Як каже Куо, налаштування навряд чи призведе до будь-якої різниці в зовнішньому вигляді або функціональності Dynamic Island, але це ознаменує зміну компонентів, можливо, спровоковану для зниження витрат.

За словами Куо, постачальник Apple Finisar перейде на надання Apple датчиків наближення довжиною 940 нм порівняно з 1380 нм для iPhone 14 Pro.

Очікується, що Apple запустить лінійку iPhone 15 у вересні, як зазвичай.

Додати коментар
Ще статті за темою