Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Amazon запустила додаток Amazon One

Amazon запустила додаток Amazon One

в iCases Blog

Яке призначене для того, щоб клієнти могли сканувати свої долоні для здійснення покупок.

Компанія Amazon запустила додаток Amazon One, який дає змогу користувачам сканувати долоню і здійснювати покупки без пристрою в магазинах Whole Foods, Panera Bread і 150 сторонніх магазинах, зокрема на стадіонах, в аеропортах, фітнес-центрах і цілодобових магазинах.

До виходу додатка реєстрація в Amazon One здійснювалася у фізичних магазинах за допомогою пристрою Amazon One. Додаток дає змогу покупцям створити профіль, зробити фотографію долоні і додати способи оплати. Для завершення реєстрації потрібна початкова взаємодія з пристроєм Amazon One.

За допомогою Amazon One можна здійснювати платежі, входити в заклади, підтверджувати вік і накопичувати бали. Сервіс використовує генеративний штучний інтелект, щоб зіставити фотографію долоні з камери вашого телефону із зображенням, отриманим сканером Amazon One у ближній інфрачервоній області.

Система штучного інтелекту може зіставити зображення долоні і вен, щоб створити унікальне числове векторне представлення, яке використовується для ідентифікації особистості. За даними Amazon, точність збігу становить 99,99 %.

Зображення долонь, отримані додатком, шифруються і надсилаються в захищений домен Amazon One у хмарі AWS. Amazon стверджує, що сервіс буде корисний як споживачам, так і підприємствам, а компанія Whole Foods уже відзначає велику кількість повторних користувачів. Amazon One можна безкоштовно завантажити з App Store.

Додати коментар
Ще статті за темою