Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

BOE хоче стати постачальником OLED-дисплеїв для iPhone SE 4

BOE хоче стати постачальником OLED-дисплеїв для iPhone SE 4

в iCases Blog

Повідомляє IT Home.

Постачальник Apple компанія BOE взяла на себе ініціативу стати постачальником OLED-панелей для четвертого покоління iPhone SE, повідомляє IT Home.

Samsung Display, BOE і Tianma вели переговори з Apple про постачання OLED-панелей, але, згідно з сьогоднішнім звітом, Samsung відмовилася від переговорів через проблеми з ціноутворенням, незважаючи на наявність запасів OLED-панелей для iPhone 14.

Повідомляється, що Apple пропонувала 25 доларів за панель, тоді як остаточна пропозиція Samsung склала 30 доларів, що нижче, ніж у двох китайських виробників. BOE і Tianma залишаються потенційними постачальниками, хоча Tianma ще належить виконати суворі вимоги Apple до якості, а BOE перебуває у вигідному становищі, щоб виграти більшість, якщо не всі, замовлення.

Як повідомляється, ціна панелей для iPhone SE 4 набагато нижча, ніж ціна OLED-дисплеїв, які постачальники використовують в iPhone 15, так як в панелях для SE використовуються ті ж старі компоненти, що і в iPhone 13 і iPhone 14, тому постачальникам не потрібно вкладати кошти в нові дослідження і розробки, так як їм не потрібно вкладати кошти в нові дослідження і розробки. Вважається, що виробники дисплеїв беруть участь у тендері на постачання панелей щонайменше із серпня минулого року.

З чуток, iPhone SE четвертого покоління буде схожий за дизайном на iPhone 14, з 6,1-дюймовим OLED-дисплеєм, Face ID замість Touch ID, портом USB-C, кнопкою Action і повноекранним виглядом далеко від домашньої кнопки.

Раніше цього місяця CAD-рендери пристрою підтвердили попередні чутки про дизайн iPhone SE 4, запуск якого очікується у 2025 році. Згідно з одним зі звітів, незважаючи на чутки про оновлення, iPhone SE 4 може впасти в ціні більше, ніж дорожчі моделі Apple.

Додати коментар
Ще статті за темою