Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple анонсувала iPad 10-го покоління із чіпом A14 Bionic

Apple анонсувала iPad 10-го покоління із чіпом A14 Bionic

в iCases Blog

І повним редизайном із різними кольоровими варіантами.

iPad 10-го покоління відрізняється абсолютно новим дизайном із плоскими сторонами та великим 10,9-дюймовим дисплеєм Liquid Retina, таким як iPad Air. Пристрій тепер оснащений боковою кнопкою Touch ID і поставляється у синьому, рожевому, сріблястому та жовтому кольорах.

iPad отримує чіп A14 Bionic, надширококутну 12-мегапіксельну фронтальну камеру, розташовану вздовж ландшафтного краю iPad для кращого перегляду відеодзвінків, оновлену 12-мегапіксельну камеру заднього виду, запис відео 4K, порт USB-C, альбомний звук з двома динаміками, підключення 5 моделях та Wi-Fi 6.

Новий iPad 10-го покоління – це перша в історії модель iPad з альбомною орієнтацією фронтальної камери.

Як і очікувалося, за чутками, передня камера нового iPad тепер розташована в середині правої лицьової панелі пристрою. Це означає, що при утриманні в альбомній орієнтації або підключенні до аксесуарів, таких як Magic Keyboard Folio, камера знаходиться прямо у центрі лінії очей користувача. З прес-релізу Apple:

Вперше на будь-якому iPad фронтальна камера тепер розташована вздовж краю краєвиду. Незалежно від того, чи телефонують користувачі по FaceTime або записують відео для соціальних мереж, вони завжди дивитися прямо до камери. Ландшафтна надширококутна фронтальна камера з 12-мегапіксельним датчиком та 122-градусним полем зору підтримує центральну сцену, яка автоматично панорамує та масштабується, щоб тримати користувачів у полі зору при пересуванні.

Фронтальна камера iPad 10-го покоління ідентична iPad дев'ятого покоління, яка залишається доступною у Apple, за винятком підтримки Smart HDR 3. Нові 11-дюймові та 12,9-дюймові моделі iPad Pro, як і раніше, оснащені портретною фронтальною камерою.

Новий iPad поставляється разом із абсолютно новою клавіатурою Magic Keyboard Folio і підтримує лише Apple Pencil першого покоління. Новий iPad доступний для замовлення із сьогодення.

Додати коментар
Ще статті за темою