Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple визнала пов'язану з підтримкою стільникового зв'язку та SIM-карток

Apple визнала пов'язану з підтримкою стільникового зв'язку та SIM-карток

в iCases Blog

Користувачі iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max можуть побачити повідомлення "SIM не підтримується".

У записці, побаченій MacRumors, Apple визнає, що деякі користувачі iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max можуть побачити повідомлення "SIM не підтримується" на своєму пристрої. Після відображення спливаючого повідомлення iPhone може повністю зависнути згідно записки. Apple заявляє, що "розслідує" проблему і зазначає, що це не апаратна проблема, додавши, що клієнти мають підтримувати своє програмне забезпечення у актуальному стані.

Тим часом, оскільки розслідування продовжується, Apple радить клієнтам почекати кілька хвилин, щоб побачити, чи повідомлення зникне. Якщо це не так, клієнти не повинні намагатися відновити пристрій, підкреслює Apple у записці. Натомість клієнти повинні звернутися до магазину Apple Store або авторизованого сервісного центру, де можна надіслати запит на технічну допомогу, і проблему вирішено.

Це не вперше, коли Apple визнає помилку для своїх останніх iPhone. Протягом кількох днів і тижнів після запуску iPhone 14 мав кілька проблем, у тому числі проблеми з активацією пристрою і вібраціями камери. Обидві проблеми були усунуті в наступних оновленнях iOS 16. В даний час Apple тестує iOS 16.1 з розробниками та публічними бета-тестувальниками, запуск якого очікується наприкінці цього місяця.

Додати коментар
Ще статті за темою