Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple додасть підтримку швидкості оновлення Quick Media Switching Variable (QMS VRR)

Apple додасть підтримку швидкості оновлення Quick Media Switching Variable (QMS VRR)

в iCases Blog

За допомогою оновлення програмного забезпечення для tvOS.

QMS VRR запобігає миттєвим відключенням електроенергії, які відбуваються при перемиканні між контентом, що відтворюється з різною частотою кадрів. Як підкреслює TechCrunch, користувачі, у яких вже включено налаштування "Відповідність контенту" для частоти кадрів, можливо, вже знайомі з цим, "оскільки це відбувається майже кожного разу, коли ви починаєте потокову передачу фактичного шоу або фільму з більшості програм". З огляду Apple TV 4K від The ​​Verge:

Apple TV 4K третього покоління має ще одну перспективну перевірку: пізніше цього року оновлення програмного забезпечення додасть підтримки так званого QMS VRR. Це дозволяє сумісним телевізорам перемикатися між різними частотами кадрів без чорних екранів або помітних перерв у роботі зображення. Скільки телевізорів працює з QMS VRR, запитаєте ви? Ну, нуль зараз. Але ви почнете бачити, як вони з'являться на ринку наступного року; стежте за новинами про цю функцію на CES. Мене ніколи не турбувало коротке мерехтіння при зміні частоти кадрів, але я також не пропущу це.

СМК VRR не запобігає відключенню при перемиканні між колірними просторами або HDR-контентом. Нова функція якості відео буде додана за допомогою оновлення програмного забезпечення в tvOS.

За словами ютубера Андру Едвардса, ця функція не з'явиться у другому поколінні Apple TV 4K, навіть незважаючи на те, що минулого року цей пристрій запровадив підтримку HDR-контенту з високою частотою кадрів до 60 кадрів на секунду та HDMI 2.1.

Додати коментар
Ще статті за темою