Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Google запускає нову функцію відстеження посилок у Gmail

Google запускає нову функцію відстеження посилок у Gmail

в iCases Blog

Нагадує новий функціонал iOS.

Google впроваджує нову функцію програми Gmail до святкового сезону, яка дозволяє користувачам легше відстежувати свої посилки прямо зі своєї поштової скриньки.

Прагнучи допомогти користувачам залишатися в курсі електронних листів з підтвердженням замовлення та доставки у святковий період, Gmail покаже спрощене подання інформації про відстеження та доставку посилок користувача.

Для замовлень з номерами відстеження Gmail буде на видному місці відображати ваш поточний статус доставки у поданні списку вхідних та у зведеній картці у верхній частині окремих електронних листів. Відстеження посилок буде доступним у більшості великих перевізників США і надасть важливу інформацію з першого погляду, таку як передбачувана дата прибуття та статус - наприклад, "Етикетка створена", "Прибуття завтра" або "Доставлено сьогодні".

Користувачі можуть підписатися на отримання оновлень відстеження пакетів у свою поштову скриньку за допомогою налаштувань Gmail. Потім Gmail автоматично переглядає статуси замовлень за допомогою номерів відстеження та відображає їх у поштовій скриньці користувача. Він також активно показуватиме мітки затримки та доноситиме електронні листи до верхньої частини поштової скриньки. Google каже, що нові функції відстеження посилок будуть розгорнуті "найближчими тижнями".

Система Google смутно нагадує трекер пакетів, який Apple нещодавно представила в iOS 16, але відрізняється тим, що трекер Apple працює тільки для замовлень від компаній, що підтримують, придбаних за допомогою Apple Pay. Крім того, трекер Apple вбудований у програму Wallet, а не у звичайну програму Mail.

Додати коментар
Ще статті за темою