Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple Mixed-Reality будуть оснащені функціоналом аутентифікації платежів та входу до облікових записів

Apple Mixed-Reality будуть оснащені функціоналом аутентифікації платежів та входу до облікових записів

в iCases Blog

Працюватиме через сканування райдужної оболонки ока.

Згідно з платним звітом The Information, гарнітура Apple змішаної реальності матиме сканування райдужної оболонки ока для аутентифікації платежів та входу в облікові записи, відрізняючись від нової гарнітури Meta Quest Pro.

Двоє людей, які, мабуть, допомогли розробити гарнітуру Apple, повідомили The Information, що користувачі зможуть сканувати свої іриси, щоб швидко увійти до своїх облікових записів і здійснювати платежі, подібно до Face ID і Touch ID - функція, про яку вперше по чутках , Повідомив аналітик Apple Мін-Чі Куо. Кажуть, що сканування райдужної оболонки ока також полегшує кільком людям використання однієї й тієї ж гарнітури та відрізняє пристрій від Quest Pro, у якому немає такого функціоналу.

Щоб увімкнути сканування райдужної оболонки ока, внутрішні камери відстежують, куди дивляться користувачі. Відстеження очей дозволяє Apple знизити графічну точність периферійного зору користувача, тим самим зменшуючи обчислювальну потужність, необхідну для графіки гарнітури. Говорять, що купівля Apple німецького стартапу SensoMotoric Instruments у 2017 році дозволила їй побудувати технологію.

У звіті повторюються чутки про те, що гарнітура Apple буде оснащена 14 камерами, порівняно з 10 на гарнітурі Meta Quest Pro, призначеної для захоплення руху для точного представлення реальних рухів на цифрових аватарах. Дві камери, звернені вниз, мабуть захоплюють ноги користувача, пропонуючи ще одну функцію, якої немає у Quest Pro.

Гарнітура нібито нагадує "пару лижних окулярів" і відрізняється від Quest Pro. Говорять, що дизайн Apple значною мірою покладається на "сітчасті тканини, алюміній та скло" і приховує свої зовнішні камери краще, ніж Quest Pro. Пристрій також, мабуть, тонший і легший, ніж Quest Pro, який важить 722 грами.

Крім того, у звіті стверджується, що гарнітура Apple дозволяє тим, хто носить окуляри, магнітно затискати лінзи за рецептом усередині пристрою.

Кажуть, що зовні гарнітури дисплей, звернений назовні, дозволяє іншим бачити вираз обличчя власника. Незважаючи на побоювання з приводу того, як дисплей може використовувати додатковий час автономної роботи, він, як повідомляється, може працювати з низькою частотою оновлення для економії енергії, як завжди включені дисплеї Apple Watch і iPhone.

Інформація попередила, що деякі раніше заплановані функції можуть не потрапити до остаточної версії гарнітури, коли її буде представлено наступного року.

Додати коментар
Ще статті за темою