Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Продажі iPhone 14 Plus менші, ніж очікувалося

Продажі iPhone 14 Plus менші, ніж очікувалося

в iCases Blog

Після випуску минулого тижня

Менш ніж через тиждень після запуску iPhone 14 Plus з'явився ще один звіт про несподівано низькі продажі iPhone 14 і iPhone 14 Plus, що передбачає, що Apple може активно скоротити запаси та замовлення компонентів для пристроїв вже цього місяця.

У звіті DigiTimes про платну стіну стверджується, що продажі iPhone 14 та iPhone 14 Plus значно затьмарені "зовнішнім" реакцією на iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max. Джерела, які виступають перед DigiTimes, кажуть, що, незважаючи на відмінності у показниках продажів між моделями Pro та iPhone, відмінними від Pro цього року, загальна кількість поставок моделей iPhone 14, швидше за все, буде приблизно такою самою, як і для лінійки iPhone 13 у другій половині 2021 року.

Якщо продаж iPhone 14 і iPhone 14 Plus "залишаються на колишньому рівні" в найближчій перспективі, Apple нібито може скоротити замовлення на запчастини для виготовлення пристроїв у другій половині жовтня. Якщо Apple скоротить замовлення агресивніше, ніж очікувалося, то загальна кількість поставок iPhone 14 до кінця року може навіть впасти в порівнянні з серією iPhone 13 за ті ж терміни минулого року. Дослідження показують, що Apple очікувала випускати близько 90 мільйонів нових iPhone у другій половині 2022 року, але це може впасти до 80 мільйонів одиниць через "млявий попит".

Інформація відображає кілька інших звітів, які припускають, що iPhone 14 та iPhone 14 Plus не виправдали очікувань Apple з продажу. Незабаром після запуску аналітик Apple Мін-Чі Куо сказав, що попит на два пристрої "нечіткий", з найгіршими результатами попереднього замовлення, ніж iPhone SE третього покоління та iPhone 13 mini. Він зайшов так далеко, що заявив, що "стратегія сегментації продуктів Apple для стандартних моделей зазнає невдачі цього року", і Apple, як вважають, відклала плани щодо збільшення виробництва двох пристроїв. Аналітик дисплеїв Росс Янг каже, що замовлення панелей на iPhone 14 знизилися на 38 відсотків порівняно з iPhone 13 в один і той же час минулого року, тоді як на ринку перепродажу iPhone 14 та iPhone 14 Plus втрачають свою вартість у два рази швидше, ніж iPhone 13 mini та iPhone 13 минулого року.

З іншого боку, iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max, як повідомляється, продовжують користуватися високим попитом. Вважається, що Apple перевела виробництво з моделей, відмінних від Pro, щоб зробити більше пристроїв iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max, про що свідчить збільшення постачання компонентів.

Додати коментар
Ще статті за темою