Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple почала виробляти запчастини для AirPods в Індії

Apple почала виробляти запчастини для AirPods в Індії

в iCases Blog

Про це повідомляє Bloomberg.

Американський постачальник Apple почав виробляти компоненти для AirPods в Індії, що знаменує собою значний крок у прагненнях технологічного гіганта розширити виробництво в країні, повідомляє Bloomberg.

За даними новинного агентства, індійський завод виробника електроніки Jabil із Флориди почав постачати пластикові корпуси AirPods до Китаю і В'єтнаму, що робить навушники другим продуктом Apple після iPhone, які будуть вироблені в Індії.

Цей крок є частиною плану Apple щодо зниження залежності виробництва від Китаю, де збої в локдауні та торгові обмеження США зробили виробництво більш ризикованим.

Згідно з веб-сайтом Jabil, компанія управляє об'єктом площею 858 000 квадратних футів (80 000 квадратних метрів), у якому працює понад 2500 робітників у Пуні, західна Індія.

Тим часом, китайські постачальники Apple все ще чекають на схвалення індійського уряду на початок виробництва там, а The Economic Times повідомляє, що 14 китайських компаній досі отримали тільки початковий дозвіл.

Поспіх з отриманням схвалення пішов за новинами про те, що уряд прем'єр-міністра Індії Нарендри Моді розробляє плани щодо пропозиції фінансових стимулів компаніям, які виробляють бездротові навушники і розумні годинники на місцевому рівні.

Повідомляється, що Apple хоче потроїти свої виробничі потужності iPhone в Індії протягом наступних двох років. Згідно з джерелами Bloomberg, поставки індійських iPhone в Європу і на Близький Схід досягнуть 2,5 мільярда доларів до березня 2023 року, майже подвоївши iPhone на суму 1,3 мільярда доларів, які країна експортувала протягом року до березня 2022 року.

Минулого року новинне агентство повідомило, що знадобиться близько восьми років, щоб перемістити тільки 10% виробничих потужностей Apple з Китаю, де все ще виробляється близько 98% iPhone.

Додати коментар
Ще статті за темою