Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple не вдалося випустити Apple Music Classic у 2022 році

Apple не вдалося випустити Apple Music Classic у 2022 році

в iCases Blog

Поки не зрозуміло, чи випустять його у 2023.

У серпні 2021 року Apple оголосила про придбання сервісу класичної музики Primephonic. Тоді Apple заявила, що планує випустити спеціальний застосунок класичної музики у 2022 році, але тепер рік закінчився без запуску застосунку.

"Apple Music планує запустити спеціальний застосунок класичної музики наступного року, що об'єднає класичний користувацький інтерфейс Primephonic, який шанувальники полюбили, за допомогою додаткових функцій", - ідеться в пресрелізі Apple Newsroom 2021 року. Відтоді Apple публічно не розглядала планів, і незрозуміло, чи буде застосунок випущено 2023 року.

Primephonic закрився у вересні 2021 року, а передплатники в той час отримували шестимісячний доступ до Apple Music безкоштовно. Якщо його коли-небудь запустять, застосунок Apple Classical стане заміною Primephonic, надаючи користувачам місце для потокового передавання класичної музики від таких людей, як Бетховен і Моцарт.

Приховані посилання на застосунок Apple Classical було виявлено в бета-версії застосунку Apple Music для Android і в бета-версії iOS 15.5 минулого року. Ще більше посилань на додаток було виявлено в XML-файлі на серверах Apple минулого року.

Apple заявила, що включатиме в себе найкращі функції Primephonic, включно з "найкращими можливостями перегляду та пошуку за композитором і репертуаром" і "докладним відображенням метаданих класичної музики", і можливо, компанії просто потрібно більше часу для роботи над цим. Primephonic також компенсував артистам та іншим правовласникам унікальну модель з оплатою за секунду замість моделі з оплатою за відтворення, такої як Apple Music, тому, можливо, Apple все ще намагається знайти підходящу модель виплат для застосунку Apple Classical.

Наразі незрозуміло, чи буде застосунок Apple Classical випущено в якийсь момент у 2023 році, чи від планів відмовилися. Ми звернулися до Apple, щоб прокоментувати ситуацію, і ми оновимо цю історію, якщо отримаємо відповідь.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Додати коментар
Ще статті за темою