Неділя, 5 травня – вихідний. Усі замовлення будуть оброблені 6 травня. Гарних свят! 💚

У продажу з'явилися чохли для iPad Air 12.9"

У продажу з'явилися чохли для iPad Air 12.9"

в iCases Blog

iPad ще навіть не анонсований.

Виробники аксесуарів вже готуються до випуску 12,9-дюймового iPad Air, який став предметом численних спекуляцій напередодні прийдешніх оновлень планшета Apple. З моменту останнього оновлення лінійки iPad минуло вже більше року, а чутки про появу більшої моделі iPad Air вже ходять, і виробники аксесуарів не гають часу дарма, пропонуючи чохли для цього очікуваного пристрою.

Одна з таких компаній, ESR, відома своїм асортиментом аксесуарів для телефонів і планшетів, нещодавно представила чохли для передбачуваного 12,9-дюймового iPad Air, які тепер доступні на Amazon. Ці чохли позначені як сумісні з моделлю 2024, відмінною від нинішнього 10,9-дюймового iPad Air від Apple.

Уважні читачі відзначили, що, хоча рендери цих чохлів мають разючу схожість із тими, що продаються для 12,9-дюймового iPad Pro, є тонкі відмінності, зокрема, у вирізі для задньої камери. У чохол для iPad Air поміщається однооб'єктивна камера без сканера LiDAR, на відміну від варіанта Pro.

Хоча сторонні аксесуари не залежать від Apple, виробники часто отримують інформацію про підготовлювані пристрої заздалегідь, щоб підготувати сумісні аксесуари. Зокрема, компанія ESR вже не раз випускала чохли до офіційного анонсу Apple, як це було з минулими версіями iPad.

Що стосується передбачуваних характеристик нового iPad Air, то, за деякими даними, Apple працює над двома версіями під кодовими назвами J507 і J537. Якщо одна модель дуже схожа на поточний iPad Air, то інша може похвалитися більшим 12,9-дюймовим дисплеєм. Очікується, що в новому iPad Air буде встановлений чіп M2, а M3 буде використовуватися в оновленому iPad Pro.

Нещодавні відомості, отримані від інсайдерів, натякають на можливість використання в iPad Air міні-світлодіодного дисплея, що ще більше посилює очікування його виходу. Марк Гурман з Bloomberg прогнозує, що офіційний анонс Apple, що представляє новий iPad Air поряд з iPad Pro, оновленою клавіатурою Magic Keyboard і Apple Pencil 3, відбудеться на другому тижні травня.

Додати коментар
Ще статті за темою