Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple оновить дизайн програми "Системні параметри" у macOS 15

Apple оновить дизайн програми "Системні параметри" у macOS 15

в iCases Blog

Відповідно до звіту AppleInsider.

Згідно з повідомленням AppleInsider, в оновленні macOS 16, яке буде представлено на WWDC 10 червня, Епл планує змінити дизайн меню та інтерфейс додатків. Нещодавно оновлена програма „Системні налаштування“ з macOS Ventura отримає одне з найбільших оновлень.

У macOS Ventura Apple змінила назву програми «Системні налаштування» на «Системні параметри» і представила дизайн, схожий із додатком налаштувань на iPhone та iPad. У системних налаштуваннях macOS15 з'явилася нова система організації, заснована на «пріоритеті та спільній важливості».

Категорії сповіщень та аудіо в системних налаштуваннях переміщені в нижню частину списку, а загальні налаштування - у праву верхню частину налаштувань мережі. Apple планує перенести існуючий розділ «Шпалери та екрани» до того ж розділу «Загальних налаштувань», де конфіденційність та безпека будуть об'єднані з Touch ID та паролем, а також іншими відповідними налаштуваннями. Siri та Spotlight будуть об'єднані з інтернет-акаунтом та Game Center.

Також повідомляється, що Apple планує змінити дизайн іконки рядка меню Siri разом із змінами в калькуляторі (більш схожий на iOS дизайн) та Safari (єдине меню для керування сторінками), зробивши просту чорно-білу іконку замість нинішньої кольорової. . Серед інших змін у macOS 15, за чутками, - можливість відновлення розшифровки облікового запису, нова панель налаштувань iCloud і «оновлений» інтерфейс для AirDrop.

Щорічна Всесвітня конференція розробників Apple відбудеться в понеділок 10.06.24 і на ній Apple представить macOS 15, iOS 18, tvOS 18, visionOS 2 і watchOS 11.

Додати коментар
Ще статті за темою