Знижка -10% на весь асортимент преміального бренду Nomad Побачити все 🤑

Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple дозволила розробникам завантажувати до App Store додатки розміром до 4 ГБ

Apple дозволила розробникам завантажувати до App Store додатки розміром до 4 ГБ

в iCases Blog

Було до 2 ГБ.

Починаючи з macOS Sequoia, для завантаження та встановлення програм з Mac App Store більше не потрібно 2 рази збільшувати вільне місце на локальному накопичувачі. Натомість, за словами Apple, вимоги до вільного простору тепер відповідають кінцевому розміру програми, що встановлюється, а також невеликому кешу.

Нові вимоги до вільного простору в macOS15 повинні суттєво допомогти користувачам, які завантажують великі ігри. В даний час у MacOS Sonoma користувачам необхідно переконатися, що у них вдвічі більше вільного місця. Це часто стає проблемою для ігор, які можуть зайняти десятки і навіть сотні гігабайт.

Однак, згідно з примітками до релізу macOS15beta2, потрібно достатньо місця для кінцевого розміру гри та невеликого буфера. Завдяки більш точній відповідності вимог до вільного простору реальному розміру додатків, macOS15 користувачам буде простіше заздалегідь перевірити, чи можна встановлювати програми з Mac App Store, що спростить управління сховищем в цілому.

Apple доручила розробникам оновити повідомлення, пов'язані з вимогами до розміру програм, щоб відобразити зміни. Це може зменшити плутанину з кількістю вільного місця, необхідного для встановлення нової програми.

Додати коментар
Ще статті за темою