Знижка -10% на весь асортимент преміального бренду Nomad Побачити все 🤑

Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple планує замінити 50% робітників на роботів на заводах зі збирання iPhone

Apple планує замінити 50% робітників на роботів на заводах зі збирання iPhone

в iCases Blog

Наприкінці 2022 року, невдовзі після карантину COVID-19 та протестів у Китаї, Сабіх Хан, старший віце-президент Apple з операцій, наказав своєму керівнику скоротити кількість робітників на лінії складання iPhone на 50 відсотків протягом наступних кількох років, повідомляють новини.

Для досягнення цієї мети Apple, як повідомляється, почала затверджувати дорогі проекти з автоматизації складання iPhone, яких раніше уникала. У звіті стверджується, що ці зусилля призвели до "значної кількості" автоматизації виробництва айфон 15, але автоматизація, як і раніше, залишається проблемою для Apple через складність виробництва.

Цього року Apple прагнула розвинути деякі зі своїх успіхів в автоматизації, використовуючи машини для встановлення кнопок, приймача, динаміка та основної логічної плати iPhone у шасі, за словами трьох людей, які працювали в ланцюжку постачання Apple. Але машини натрапили на правильне кріплення тих компонентів, які мають бути ретельно прикручені під непарними кутами, сказали люди.

Наприклад, у звіті стверджується, що Apple була змушена скасувати деякі автоматизовані процеси в серії iPhone16 через "дефекти високого рівня".

Просування Apple до автоматизації може дозволити їй постачати більше моделей iPhone у країни за межами Китаю, такі як Індія, В'єтнам та Таїланд, в рамках зусиль компанії з диверсифікації свого ланцюжка поставок у Південно-Східній Азії.

Додати коментар
Ще статті за темою