Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple пояснила, чому у деяких користувачів iPhone немає альбому Дублікати

Apple пояснила, чому у деяких користувачів iPhone немає альбому Дублікати

в iCases Blog

У тих, що оновилися до iOS 16.

Нова в iOS 16, програма «Фото» автоматично виявить будь-які дублікати фотографій та відео в бібліотеках користувачів і зіставляє їх разом в альбомі «Дублювання» для перевірки, надаючи користувачам можливість об'єднувати дублікати наборів та видаляти надлишкові носії.

Тим не менш, багато користувачів зв'язалися з нами, щоб сказати, що альбом Duplicates не з'являвся для них після оновлення програмного забезпечення iPhone, що змусило їх поставити питання, чи роблять вони щось не так.

У новому документі підтримки Apple уточнила, що для появи альбому Duplicates ваш iPhone повинен спочатку проіндексувати бібліотеку фотографій і знайти дублікати, але цей процес виявлення вимагає блокування та підключення iPhone до джерела живлення.

"Залежно від того, які завдання виконуються у фоновому режимі, і розміру вашої бібліотеки фотографій, процес може відбутися швидко або зайняти кілька днів", - додає Apple.

Майте на увазі, що якщо у вашій бібліотеці немає дублікатів, то альбом "Дублікати" не відображатиметься в розділі "Утиліти" програми "Фото", доки дублікати фото не з'являться на смартфоні.

Додати коментар
Ще статті за темою