Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple випустила третю бета-версію iOS 16.1

Apple випустила третю бета-версію iOS 16.1

в iCases Blog

Для розробників.

Apple випустила третю бета-версію iOS 16.1 розробникам для тестування.

До бета-версії iOS 16.1 також приєднується четверта бета-версія iPadOS 16.1, яка знаходиться в дещо іншому графіку, оскільки Apple почала тестувати її до запуску iOS 16.

В iOS 16.1 представлена ​​підтримка Live Activities, функції інтерактивних повідомлень, яка дозволяє стежити за тими, що відбуваються в режимі реального часу, прямо з екрана блокування і, на iPhone 14 Pro, динамічного острова.

Live Activities не може використовуватися в даний час, оскільки розробникам все ще потрібно оновити свої програми, щоб додати підтримку, але вони будуть доступні під час запуску iOS 16.1. Розробники мають доступ до API ActivityKit, щоб розпочати підготовку своїх програм.

Оновлення також представляє нову функцію зарядки чистої енергії у Сполучених Штатах, яка призначена для вибіркової зарядки за наявності електроенергії з низьким рівнем викидів вуглецю, а також закладає основу для Matter, нового стандарту розумного будинку, який Apple планує почати підтримувати цієї осені.

Matter забезпечить сумісність між інтелектуальними пристроями різних компаній, а Apple, Google, Samsung, Amazon та інші працюють над підтримкою.

Друга бета-версія iOS 16.1 змінила дизайн піктограми рядка стану батареї, додавши візуальну індикацію рівня заряду. Він також змінив шрифт батареї, оновив індикатор заряджання екрана блокування та виправив помилку копіювання та вставки.

Додати коментар
Ще статті за темою