Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple оголоcила про запуск супутникової функції iPhone 14 ще в шести країнах

Apple оголоcила про запуск супутникової функції iPhone 14 ще в шести країнах

в iCases Blog

Наприкінці цього місяця.

Компанія Apple оголосила, що поряд з новими iPhone 14 і iPhone 14 Plus жовтого кольору, функція екстреного SOS через супутник буде доступна в Австрії, Бельгії, Італії, Люксембурзі, Нідерландах і Португалії до кінця цього місяця.

Компанія Apple представила нову функцію, що дає змогу моделям iPhone 14 підключатися до супутників Globalstar, що дає користувачам можливість відправляти екстрені текстові повідомлення, перебуваючи поза зоною дії стільникового зв'язку і Wi-Fi. Однак Apple попереджає, що через листя або інші перешкоди доставка повідомлень може зайняти більше часу або взагалі не відбутися, а супутникове покриття може не працювати в районах, розташованих вище 62° широти. Послуга надається безкоштовно протягом двох років після активації iPhone 14.

Послуга Emergency SOS через супутник була вперше запущена в листопаді в США і Канаді і вимагає наявності iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro або iPhone 14 Pro Max. У грудні послуга стала доступна у Франції, Німеччині, Ірландії та Великій Британії.

Додати коментар
Ще статті за темою