Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple витратить 1 млрд євро на свій Центр розробки чіпів у Мюнхені

Apple витратить 1 млрд євро на свій Центр розробки чіпів у Мюнхені

в iCases Blog

У рамках розширення свого Центру дизайну.

Apple оголосила про додаткові інвестиції в розмірі 1 мільярда євро в німецьке машинобудування протягом наступних шести років у рамках розширення свого Центру дизайну кремнію в центрі Мюнхена.

Apple заявляє, що інвестиції підуть на проєктування і будівництво "сучасного дослідницького центру" на Зайдльштрассе, де науково-дослідні команди Apple можуть "зібратися по-новому, розширюючи співпрацю та інновації".

Наші команди R&D у Мюнхені мають вирішальне значення для наших зусиль із розроблення продуктів, що забезпечують більшу продуктивність, ефективність та енергозбереження", - сказав Джоні Сруджі, старший віцепрезидент Apple з апаратних технологій. "Розширення нашого Європейського центру кремнію забезпечить ще тісніше співробітництво між нашими більш ніж 2000 інженерами в Баварії, які працюють над проривними інноваціями, включно з індивідуальними конструкціями кремнію, чіпами управління живленням і майбутніми бездротовими технологіями.

На додаток до нового об'єкта Apple на Зайдлштрассе, команди займуть кілька додаткових науково-дослідних просторів на Деніштрассе і Марсштрассе в рамках розширення Silicon Design Center. Три нові об'єкти розташовані через дорогу від нещодавно відкритого науково-дослідного центру Apple на Карлштрассе. Разом з інженерними майданчиками на Арнульфштрассе і Хакербрюке нові об'єкти утворюють Європейський центр кремнію Apple, розташований у центрі Мюнхенського району Максворштадт.

Оголошення ґрунтується на попередньому інвестиційному зобов'язанні Apple у розмірі 1 мільярда євро з 2021 року, коли Apple створила Мюнхен як штаб-квартиру свого Європейського центру кремнію.

Apple заявляє, що витратила понад 18 мільярдів євро з більш ніж 800 німецькими компаніями, підтримуючи створення робочих місць, розвиток спільнот і можливості працевлаштування по всій країні за останні п'ять років.

Додати коментар
Ще статті за темою