Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple представила Apple Watch Series 8

Apple представила Apple Watch Series 8

в iCases Blog

З новим датчиком температури тіла, виявленням автомобільних аварій та багатьом іншим.

Apple анонсувала оновлені Apple Watch Series 8.

Серія 8 має той самий дизайн, що і серія 7 і візуально виглядає однаково. Серія 8, однак, включає абсолютно новий датчик температури тіла з акцентом на здоров'я жінок. Новий датчик у серії 8 зчитує температуру зап'ястя кожні 5 секунд за ніч, вимірюючи зрушення від базової температури та попереджаючи користувача через програму "Здоров'я". Датчик температури тіла дозволяє ретроспективно оцінити овуляцію та оцінити відхилення циклу.

За даними Apple, новий датчик приєднується до стандартного датчика серцевого ритму та ЕКГ, щоб запропонувати користувачам повний набір функцій здоров'я. Нова серія виявляє дорожньо-транспортні пригоди, які можуть автоматично пов'язувати вас з аварійно-рятувальними службами, надавати місце розташування та повідомляти екстрені контакти у разі серйозної автомобільної аварії. Для цього Series 8 оснащений новим 3-осьовим гіроскопом та акселерометром високої сили g, який вимірює до 256G, вибірка в 4 рази швидше (3000 разів на секунду).

Серія 8 включає нові значні поліпшення часу автономної роботи, при цьому Apple обіцяє той же 18-годинний час автономної роботи протягом усього дня, що і попередні моделі. Щоб продовжити час автономної роботи, Series 4 і пізніші версії включатимуть новий режим низького енергоспоживання, який обмежує роботу постійно включеного дисплея і виявлення тренувань. При увімкненому режимі низького споживання енергії користувачі можуть продовжити термін служби батареї Apple Watch до 36 годин.

Ціна новинки (на офіційному сайті) стартує від 399 доларів.

Додати коментар
Ще статті за темою