Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iOS 16 вийде 12 вересня

iOS 16 вийде 12 вересня

в iCases Blog

Нарешті!

Apple оголосила, що найновіша версія iOS, iOS 16, буде доступна всім користувачам із сумісними iPhone у понеділок, 12 вересня, з повністю переробленим екраном блокування, що налаштовується, основними новими функціями в Повідомлення і багато іншого.

iOS 16 була вперше представлена ​​Apple у червні, і протягом останніх кількох місяців вона проходить бета-тестування з розробниками додатків та учасниками публічної програми

Найбільш помітною зміною iOS 16 є повністю перероблений екран блокування. Новий екран блокування дозволяє клієнтам налаштовувати різні візуальні елементи, щоб створити ідеальний екран блокування. Клієнти можуть вибирати різні шрифти та кольори для часу, додавати віджети, додавати нові шпалери з ефектом глибини, який тонко охоплює час, фільтри, колірні відтінки та багато іншого.

Крім нещодавно переробленого екрану блокування, Apple також привнесла дуже затребувані функції повідомлення. Користувачі iOS 16 тепер можуть редагувати повідомлення протягом 15 хвилин після їх надсилання та можуть скасувати відправлення повідомлення протягом 2 хвилин після його випадкового надсилання. Покращення SharePlay та спільної роботи в Messages також є частиною iOS 16.

В інших основних додатках, таких як Пошта та Safari, Apple також покращує такі функції, як пошук Spotlight та додавання нових, таких як скасування та планування надсилання електронних листів, загальні групи вкладок, ключі доступу Safari та багато іншого. Apple Maps також набуває примітних функцій, включаючи багатоступінчасту маршрутизацію та підтримку транспортних карт.

На відміну від попередніх років, Apple не випускає iOS 16 та iPadOS 16 одночасно. У той час як iOS 16 буде доступна користувачам iPhone у вівторок, 13 вересня, iPadOS 16 буде доступна пізніше цієї осені. iOS 16 сумісна з наступними iPhone, але деякі функції можуть вимагати новіших моделей:  iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 плюс, iPhone SE (2-го поколения и более поздние модели).

Додати коментар
Ще статті за темою