Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple представила Apple Watch Ultra

Apple представила Apple Watch Ultra

в iCases Blog

Абсолютно нова модель!

Apple Watch Ultra відрізняються від інших моделей розумного годинника компанії не тільки зовні. Функціонально це гаджет вищого рівня.

Новий дизайн

Apple Watch Ultra виглядають абсолютно інакше, дуже круто та стильно! Варто відзначити ще й те, що для розробників вдалося зробити новинку агресивнішою, що круто!

Купертиновці додали в корпус Apple Watch Ultra коліщатко Digital Crown, яке має спеціальний захисний виступ, щоб виключити випадкові натискання під час активних рухів. Також творці додали нову кнопку дії, ще один динамік та бортик, що захищає екран.
Та й за розміром годинник явно збільшився: 49 мм це вам не жарти.

Титановий корпус

Корпус нових Apple Watch Ultra виконаний їх титаном (як і казали інсайдери). Новинка — це міцний годинник, який відповідає військовим стандартам, убити Watch Ultra буде не так вже й легко (чекаємо на краш-тести!).

Екран захищає товсте сапфірове скло, яке відмінно протистоїть подряпинам. Та й розбити його не вийде навіть у найекстремальніших умовах. Втім, є думка, що Apple Watch Ultra купуватимуть навіть ті, хто далекий від спорту загалом та екстриму зокрема.

Ідеально для дайвінгу

Важливо також відзначити, що годинник отримав покращений захист від вологи та пилу. У звичайних Apple Watch можна занурюватись під воду на глибину до 50 метрів. З моделлю Ultra в компанії пішли ще далі - годинник дає гарантію на 100 метрів під водою.

Найбільший екран у Apple Watch

Діаметр нових Apple Watch Ultra на 5 міліметрів більше, ніж базова модель Series 8. Поки що складно сказати наскільки більше вони будуть виглядати на руці, для кого зручні, а для кого ні. Але такі параметри зроблені для зручнішого використання.

Також купертинівці додали максимальну яскравість (і це не просто слова, а так і справді є) 2000 ниток!

У мобільних пристроях Apple раніше настільки серйозний показник не використовувався.

Тепер навіть на сонці ви побачите всю важливу інформацію без пошуку тінь.

Нова кнопка збоку

На протилежному боці від коліщатка Digital Crown і кнопки живлення розташувалася додаткова клавіша дії. З одного боку, її можна використовувати для старту та паузи спортивних активностей та інших заздалегідь запрограмованих дій. З іншого боку, вийде та налаштувати.

Додаткова кнопка буде особливо корисною для дайверів, які проводять під водою дуже багато часу. Справа в тому, що екран у таких умовах на торкання точно не реагує. Потрібно якось запускати і зупиняти будь-які активності, і для цього потрібна кнопка.

Двухдіапазонний модуль GPS

У годиннику використовується особливий модуль GPS з двома діапазонами. З одного боку, він потрібний для комфортної навігації в будь-яких умовах. З іншого боку, за допомогою нього вдасться знайти власника Apple Watch Ultra, який загубився за екстремальних активностей.

Ще один динамік

На відміну від звичайних Apple Watch у моделі Ultra використовується додатковий динамік, який максимізує гучність розумного годинника, коли це дійсно потрібно. За допомогою нього в тому числі вдасться запустити досить гучну рятувальну сирену. Відразу зрозуміло, що годинник заточений саме під максимальний екстрим.

Грубо кажучи, якщо під час лижного спуску їх власник потрапить у лавину і опиниться під снігом, він зможе включити рятувальну сирену, щоб повідомити пошукові бригади про своє місцезнаходження.

Нова система мікрофонів

У годиннику використовується нова надійна система з декількох мікрофонів, яка гарантує ще комфортніше спілкування за допомогою вбудованого модуля стільникового зв'язку. Звичайно, це актуально для тих країн, хто eSim у Apple Watch підтримує мобільні оператори.

Нові ремінці

Спеціально зроблені для спорту, забезпечують надійну фіксацію на руці, без можливості втратити пристрій, навіть у екстремальних умовах. До того ж новинки виглядають дуже стильно!

Збільшений розмір акумулятора

Звичайно, максимально спортивний розумний годинник не міг виявитися настільки ж неавтономним, як його звичайні побратими. Конкретний розмір акумулятора Apple не розкриває (як завжди), але відомо, що годинник працює вдвічі довше — в середньому до 36 годин проти 18 годин.

Важливо також розуміти, що до кінця року компанія має провести оптимізацію з енергоспоживання. Після цього вона обіцяє до 60 години автономної роботи без підзарядки. На тлі справді скромної автономності Apple Watch це звучить чудово.

Додати коментар
Ще статті за темою