Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple представила бюджетні Apple Watch SE 2

Apple представила бюджетні Apple Watch SE 2

в iCases Blog

Майже не відрізняються від оригінальної версії.

Apple оновила Apple Watch SE – тепер це SE 2. Годинник так само позиціонується як найбільш доступне рішення в продуктовій лінійці і практично не відрізняється від оригінальної версії.

Корпус виконаний із вторинного алюмінію. На старті продажів доступна палітра кольорів з Silver, Midight і Starlight.

Основною зміною стала спрощена задня панель: тепер датчики оточує композитний матеріал на основі нейлону. Теоретично використання цього матеріалу гарантує відсутність алергічних реакцій навіть при тривалому носінні (піт теж не змінить ситуації).

Також варто відзначити зміни в екрані із витонченими рамками. Розробники зберегли діагональ дисплея, але робочу площу збільшили на 30 відсотків (це порівняно з популярним Apple Watch Series 3 і трохи менше цифрою із попередником SE).

Також Apple Watch SE другого покоління отримали ту ж платформу, що і стандартні Series 8, що призвело до приросту продуктивності на 20%. Можна очікувати більш плавне меню та відмінну чуйність у будь-яких сценаріях використання.

Завдяки новим датчикам годинник розпізнає автомобільну аварію і відправляє сигнал у службу порятунку в рамках функцій CrashDetection і Emegrency SOS, як у старшої версії актуального покоління. На даний момент обидві доступні лише мешканцям США та Канади.

Купертинівці додали покращений вологозахист WR 50М, що забезпечує збереження працездатності у випадку нерегулярних та випадкових занурень у воду.

Особливу роль Apple Watch SE 2 грають програмні можливості. Новий годинник не тільки підтримує відстеження збільшеної кількості активностей, а й більш “дорослі” функції:

  • відстеження падіння (з реакцією у вигляді звичайного повідомлення або за допомогою нових функцій);
  • відстеження пульсу з оповіщення при нехарактерних змінах;
  • розпізнавання фаз та тривалості сну.

Окрім цього, годинник отримає всі програмні нововведення watchOS 9, у тому числі підключення до облікового запису “батька” в рамках функції Family Setup для відстеження поточного розташування, екстрених дзвінків та передачі повідомлень без смартфона. Згадується підтримка Home App та Wallet.

Відвідувачі офіційного інтернет-магазину в США зможуть придбати GPS-версію годинника за 249 доларів, а годинник з модулем LTE – за 299 доларів. Старт продажів призначено на 16 вересня.

Таким чином, новинка стане найдоступнішим годинником з Купертіно, оскільки замінить не тільки минуле покоління SE, але й Watch 3, інформація про припинення виробництва яких з'явилася 5 вересня. 

Додати коментар
Ще статті за темою