Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple представила iPhone 14 iPhone 14 Pro | iPhone 14 Plus iPhone 14 Pro Max

Apple представила iPhone 14 iPhone 14 Pro | iPhone 14 Plus iPhone 14 Pro Max

в iCases Blog

Зібрала найголовнішу інформацію.

Как всегда, на презентации компания показала 4 новых моделей iPhone: две базовые и две прошки.

iPhone 14 и iPhone 14 Plus

Ці моделі позиціонуються як базові, iPhone 14 має діагональ 6,1 дюйм, а iPhone 14 Plus – 6.7 дюйм. У кожну модель розробники впровадили процесор A15 Bionic, він на 25 відсотків потужніший в іграх, ніж A15 у попереднику.

З повністю оновленого функціоналу – передова технологія Photonic Engine, вона спрямована на покращення якості знімків. З її допомогою Айфон зможе охоплювати в 2.5 разів більше деталей. Це чудово, по суті, фото на найвищому рівні! Якщо вже зайшла розмова за камеру, то фронтальну купертинівці також покращили, додав до неї охоплення світла на 38% більше.

Серед основних нововведень - підтримка супутникового зв'язку. Можна надсилати сигнали SOS та геомітки. На старті у листопаді доступно у США та Канаді, у перші 2 роки – безкоштовно.

Всі нововведення iPhone 14/iPhone 14 Plus:

Ціни iPhone 14 и iPhone 14 Plus:

• iPhone 14: от $799
• iPhone 14 Plus: от $899

iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 Pro має діагональ 6,1 дюйм, а iPhone 14 Pro Max - 6.7 дюйм, а також дисплеї цих моделей підтримують 120 Гц.

Значною зміною від "базових" моделей є новий виріз у дисплеї. Він об'єднує систему камер для розблокування екрану та передньої камери. При цьому сам "виріз" змінює свою форму за допомогою технології Dynamic Island залежно від повідомлень та інших анімацій iOS (виглядає дуже круто).

Максимальна яскравість дисплеїв складає 2000 нит, що вдвічі більше ніж торішня модель iPhone 13 Pro. Також варто відзначити і той факт, що рамки навколо дисплея стали ще меншими.

За продуктивність відповідає топовий 4-нм процесор A16 Bionic. Він здатний відтворювати 4 трильйони операцій з фотографією на секунду. Але це далеко ще не все. Вперше в iPhone з'явилася камера на 48 МП, що дозволяє знімати високоякісні відео з високою роздільною здатністю. Є підтримка Action Mode - режиму, що дозволяє записувати ролики в активному русі.

Надширока камера в iPhone 14 Pro теж покращена. Це дозволяє захопити більше деталей та світла у режимі зйомки Макро. У режимі "Кіноефект" підтримується зйомка з роздільною здатністю 4K.

Всі нововведення iPhone 14 Pro/Pro Max:

Ціны:
• iPhone 14 Pro: от $999
• iPhone 14 Pro Max: от $1099

Додати коментар
Ще статті за темою