Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple представляє програму "Запитайте Apple" для розробників

Apple представляє програму "Запитайте Apple" для розробників

в iCases Blog

Призначена, щоб розробники могли отримувати допомогу в розробці додатків.

Apple представила нову функцію "Запитайте Apple", яка призначена для того, щоб розробники могли отримувати допомогу в розробці програм від інженерів та експертів Apple. За допомогою Ask Apple розробники можуть отримати інформацію про впровадження нових бета-функцій, оновлення, представлені в WWDC, впровадження Dynamic Island, перемикання на SwiftUI та багато іншого.

Розробники зможуть ставити запитання членам команди Apple через запитання та відповіді, які надаються через Slack, або у 25-хвилинних сеансах "офісної години". Розробники можуть спілкуватися з євангелістами, інженерами та дизайнерами Apple, а робочий час зосереджено на створенні програм, які використовують новітні технології Apple.

"Ми прислухалися до відгуків розробників по всьому світу про те, що буде найбільш корисно для них при створенні інноваційних додатків, і ми спостерігаємо підвищений апетит до індивідуальної підтримки та розмови з експертами Apple", - сказала Сьюзан Прескотт, віце-президент Apple зі зв'язків з розробниками по всьому світу та корпоративному та освітньому маркетингу. "Наша команда прагне постійно розвивати нашу підтримку нашої різноманітної глобальної спільноти розробників, і ми раді запропонувати Ask Apple як ще один новий ресурс".

Ask Apple – це безкоштовна програма з реєстрацією, доступною для всіх учасників Apple Developer Program та Apple Developer Enterprise Program. Перший раунд можливостей Ask Apple проходитиме з 17 по 21 жовтня, а реєстрація буде доступна на веб-сайті розробника Apple.

*Детальнішу інформацію можна знайти на сайті розробника Apple.

Додати коментар
Ще статті за темою