Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple працює над MacBook Air 13 і 15 дюймів із процесорами M3

Apple працює над MacBook Air 13 і 15 дюймів із процесорами M3

в iCases Blog

Згідно з інформацією з 9to5Mac.

Згідно з джерелами 9to5Mac, моделі MacBook Air наступного покоління 13 і 15 дюймів будуть оснащені чіпом M3. У звіті стверджується, що Apple також планує випустити оновлену версію 13-дюймового MacBook Pro з чіпом M3.

Згідно зі звітом, неоголошений чіп M3 матиме 8-ядерний процесор, такий як чіп M2, але очікується, що чіп буде виготовлений на основі останнього 3-нанометрового процесу TSMC для подальшого підвищення продуктивності та енергоефективності. Чип M2 і його вищі варіанти Pro і Max побудовані на 5-нанометровому процесі TSMC другого покоління.

У звіті не вказано, коли буде анонсовано тріо MacBook, але припускають, що WWDC 2023 у червні стане ідеальним часом для Apple, щоб анонсувати чип M3 і перші комп'ютери Mac, які працюють на чипі. Apple представила наявний MacBook Air і 13-дюймовий MacBook Pro разом із чипом M2 на WWDC 2022 минулого року.

У неділю Марк Гурман з Bloomberg сказав, що "правдоподібно", що принаймні новий 13-дюймовий MacBook Air буде оснащений чипом M3. Він сказав, що Apple, найімовірніше, випустить як 13-дюймові, так і 15-дюймові моделі "між пізньою весною і влітку".

Надходили суперечливі повідомлення про те, чи будуть нові MacBook Air оснащені чипом M2 або чипом M3 і коли їх буде випущено. Лише кілька годин тому аналітик індустрії дисплеїв Росс Янг підтвердив свої очікування, що 15-дюймовий MacBook Air буде запущено у квітні, але наразі час залишається знаком питання.

Додати коментар
Ще статті за темою