Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple розраховує постачати 1,5 мільйона одиниць гарнітури AR/VR

Apple розраховує постачати 1,5 мільйона одиниць гарнітури AR/VR

в iCases Blog

Вартість яких очікується понад 2000 доларів у 2023 році.

За словами надійного аналітика Apple Мін-Чі Куо, Apple планує постачати близько 1,5 мільйона одиниць своєї майбутньої гарнітури AR/VR у 2023 році.

У дослідницькій записці Куо підтвердив, що Apple планує анонсувати свою гарнітуру змішаної реальності під час заходу в січні 2023 року. Очікується, що перша гарнітура AR/VR компанії коштуватиме більш ніж 2000 доларів, що робить її нішевим продуктом. В результаті Куо каже, що постачання пристрою навряд чи перевищать 1,5 мільйона одиниць у 2023 році.

У травні Apple представила свою гарнітуру AR/VR членам ради директорів Apple, вказавши, що пристрій наближається до заключної стадії перед запуском. Незважаючи на те, що він працював над гарнітурою протягом кількох років, нещодавні проблеми під час розробки, пов'язані з перегріванням та продуктивністю, затримали запуск продукту.

Очікується, що гарнітура буде харчуватися від чіпа з максимальною продуктивністю, як M1 Pro у 14-дюймовому та 16-дюймовому MacBook Pro.

Гарнітура буде оснащена більш ніж дюжиною камер для відстеження рухів рук, двома дисплеями з надвисокою роздільною здатністю 8K та передовою технологією відстеження очей. Рендери, якими минулого року поділилася The Information, дозволили нам поглянути на потенційний дизайн гарнітури.

Повідомляється, що Apple працює над версією своєї гарнітури AR/VR другого покоління. За словами Куо, нова модель гарнітури буде запущена в першій половині 2025 року разом із більш дешевою та доступною моделлю.

Додати коментар
Ще статті за темою