Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple розширює список постачальників

Apple розширює список постачальників

в iCases Blog

Перед запуском iPhone 14 цієї осені.

Apple готується розпочати масове виробництво лінійки iPhone 14 найближчими тижнями, оскільки очікується, що нові пристрої будуть офіційно анонсовані цієї осені. Однак, оскільки компанія стикається з проблемами поставок, Apple зараз розширює свій список постачальників для майбутніх моделей iPhone 14.

За словами аналітика Мін-Чі Куо у Twitter, компоненти SG Micro пройшли сертифікацію якості для високоякісних моделей iPhone 14. В результаті китайська компанія, що спеціалізується на інтегральних схемах, приєднується до списку постачальників Apple, які нададуть компоненти для iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max .

Apple буде використовувати інтегральну схему управління живленням SG Micro (яка управляє батареєю та перемикачем рівня) у iPhone цього року. Куо зазначає, що це вперше, коли SG Micro поставить компоненти для високоякісних продуктів Apple, що допоможе китайській компанії збільшити свій дохід, а також позитивно вплине на поставки iPhone 14.

Аналітик також каже, що угода з SG Micro має на увазі, що технічні можливості її чіпів «досягнули рівня 1», який потрібний для компонентів, які використовуються більш дорогими, високоякісними електронними пристроями. Раніше цього року Apple також співпрацювала із новими постачальниками компонентів камери, призначених для iPhone 14 Pro.

Будуть затримки у постачаннях iPhone 14?

Ще у травні звіт Nikkei Asia показав, що виробництво iPhone 14 було відкладено на три тижні через локдаун COVID-19 у Китаї. Ці звіти були підтверджені аналітиком Джеффом Пу, який показав, що iPhone 14 Max (нова 6,7-дюймова модель середнього класу, яка, як очікується, замінить iPhone mini), найбільше постраждав від затримок.

Нещодавно Куо також сказав, що Apple зіткнеться з проблемами постачань при масовому виробництві iPhone 14. Однак аналітик вважає, що ці проблеми матимуть "обмежений вплив" на постачання нових телефонів. Це пов'язано з тим, що Apple замовляє мільйони компонентів за кілька місяців до офіційного запуску нових продуктів, що дає компанії час виробництва великої кількості одиниць.

Тим не менш, через нестачу чіпів доступність iPhone 14 може бути досить обмеженою при запуску. Нещодавно оцінки доставки нового M2 MacBook Air знизилися до кінця серпня незабаром після того, як новий ноутбук з'явився в магазинах минулого тижня. Інші товари, такі як iPad також стикаються з проблемами з поставками.

Очікується, що Apple представить чотири нові моделі iPhone 14 у вересні, хоча великі оновлення, такі як новий дизайн екрану, мають бути ексклюзивними для нових моделей Pro.

Додати коментар
Ще статті за темою