Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple видаляє підтримку "Приховати мою електронну пошту"

Apple видаляє підтримку "Приховати мою електронну пошту"

в iCases Blog

У сторонніх програмах зі сторінки функцій macOS Ventura.

Apple нещодавно видалила згадку про підтримку «Приховати мою електронну пошту» у сторонніх програмах зі сторінки функцій macOS Ventura на своєму веб-сайті в США, як зазначив французький веб-сайт MacGeneration. Згідно з Wayback Machine, ця функція все ще була вказана на сторінці станом на 3 серпня, але з того часу вона була видалена.

На веб-сайті Apple говориться, що ви зможете "приховати свою особисту адресу електронної пошти в таємниці за допомогою підписки на iCloud+. Неясно, чому Apple обчислила цю функцію або вона все ще запланована для випуску macOS Ventura наприкінці цього року. Apple не відразу відповіла на запит про коментарі.

Ця функція, як і раніше, вказана на сторінці macOS Ventura у багатьох інших країнах, але Apple, як правило, повільніше оновлює свій веб-сайт в інших регіонах.

Приховати мою електронну пошту було вперше представлено на Mac з macOS Monterey торік. Ця функція може генерувати унікальні випадкові адреси електронної пошти, які автоматично пересилаються у вашу особисту поштову скриньку, дозволяючи вам приховувати свою фактичну адресу електронної пошти для підвищення конфіденційності. У macOS Monterey ця функція обмежена програмами Apple, такими як Safari та Mail.

Приховати мою пошту входить до планів зберігання iCloud+, які починаються від 0,99 доларів США на місяць. Ця функція також доступна при створенні облікового запису Safari за допомогою функції "Увійти з Apple". У програмі «Пошта» на macOS Monterey версії 12.1 та пізніших версій «Приховати мою пошту» можна знайти у спливаючому меню у полі «Від».

Додати коментар
Ще статті за темою