Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple відновила розробку iPhone SE 4

Apple відновила розробку iPhone SE 4

в iCases Blog

З великим OLED-екраном

Apple відновила розробку iPhone SE четвертого покоління з 6,1-дюймовим OLED-дисплеєм і процесором 5G, розробленим Apple, згідно з останньою інформацією, наданою авторитетним аналітиком Apple Мін-Чі Куо. Цей розворот стався майже через два місяці після того, як Куо сказав, що Apple відмовилися від своїх планів щодо випуску нового iPhone SE у 2024 році.

У серії твітів Куо сказав, що новий iPhone SE буде схожий на стандартний iPhone 14, який оснащений 6,1-дюймовим OLED-дисплеєм з більш тонкими рамками. Поточний iPhone SE оснащений 4,7-дюймовим РК-дисплеєм з більш товстими рамками.

За словами аналітика, новий iPhone SE буде оснащений спеціально розробленим модемом 5G від Apple, з підключенням, обмеженим діапазонами 5G до 6 ГГц. Поточний iPhone SE вже підтримує 5G, але використовує користувацький чип Qualcomm Snapdragon X57.

Куо не вказав, коли буде випущено новий iPhone SE, але він, ймовірно, не буде доступний до березня 2024 року або пізнішої версії, залежно від того, коли були запущені попередні моделі пристрою. Наприклад, нинішній iPhone SE був випущений у березні 2022 року з ціною, починаючи з 429 доларів США. Пристрій є останнім iPhone Apple з кнопкою "Додому" і Touch ID, але Face ID, швидше за все, підходить для нової моделі, якщо він заснований на iPhone 14.

Новий дисплей iPhone SE буде поставлятися китайським виробником BOE, за словами авторитетного аналітика індустрії дисплеїв Росса Янга.

Додати коментар
Ще статті за темою