Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple навряд чи проведе захід цього місяця

Apple навряд чи проведе захід цього місяця

в iCases Blog

За словами Марка Гурмана.

В останньому випуску свого інформаційного бюлетеня Power On Гурман сказав, що "великий iPhone 14, представлений минулого місяця, ймовірно, був для Apple у 2022 році з точки зору великих презентацій", припускаючи, що будь-які запуски продуктів iPad, Mac та Apple TV будуть оголошено з прес-релізами, брифінгами для ЗМІ та оновленнями інтернет-магазину Apple.

Минулого тижня Гурман повідомив, що нові моделі 11-дюймових та 12,9-дюймових iPad Pro, 14-дюймових та 16-дюймових MacBook Pro, а також Mac mini з чіпами серії M2 "дуже ймовірно, будуть запущені" до кінця 2022 року . Він також сказав, що оновлений Apple TV із чіпом A14 та збільшеними 4 ГБ оперативної пам'яті "наближається і потенційно може бути запущений цього року".

Гурман також заявив, що Apple тестувала Touch ID під екраном останніми роками, але він не очікує, що Touch ID повернеться для iPhone 15 або інших флагманських моделей у найближчому майбутньому. Гурман може уявити новий iPhone SE з кнопкою живлення Touch ID збоку, але він нічого не чув про те, що насправді знаходиться в розробці.

Ще один ласий шматочок, згаданий в інформаційному бюлетені Гурмана, полягає в тому, що Apple, мабуть, протестувала функцію відстеження сну для HomePod – неясно, яка модель – але він не очікує, що ця функція буде представлена публіці найближчим часом, якщо взагалі будь-коли.

Додати коментар
Ще статті за темою