Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple випускає tvOS 16.1 з покращеннями Siri, загальною бібліотекою фотографій iCloud, Matter та багатьом іншим

Apple випускає tvOS 16.1 з покращеннями Siri, загальною бібліотекою фотографій iCloud, Matter та багатьом іншим

в iCases Blog

tvOS 16.1 доступна для Apple TV 4K та Apple TV HD.

Apple випустила tvOS 16.1, перше велике оновлення операційної системи tvOS 16, яке спочатку вийшло у вересні. tvOS 16.1 доступна для Apple TV 4K та Apple TV HD.

Оновлення tvOS 16.1 можна завантажити повітрям через програму "Налаштування" на Apple TV, перейшовши в Систему -> Оновлення програмного забезпечення. Власники Apple TV, у яких увімкнені автоматичні оновлення програмного забезпечення, будуть автоматично оновлені до tvOS 16.1.

Хоча оновлення tvOS часто незначні за масштабом порівняно з іншими оновленнями операційної системи, tvOS 16.1. є кілька нових функцій. Apple Fitness+ можна використовувати з iPhone, Apple Watch не потрібно, а також підтримується загальна бібліотека фотографій iCloud.

Оновлення додає більш компактний інтерфейс Siri, який дозволяє користувачам бачити результати їхніх запитів у нижньому правому куті екрана телевізора, а не в нижній середині дисплея. Новий вид займає менше місця. Також з'явилася нова опція для включення команд "Привіт Siri" при використанні Apple TV з AirPods. Перемикач можна знайти у програмі "Параметри" у розділі "Основні".

Як і в оновленнях iOS 16.1, iPadOS 16,1, macOS Ventura та watchOS 9.1, tvOS 16.1 вводить підтримку стандарту розумного будинку Matter, який дозволить продуктам розумного будинку різних компаній взаємодіяти один з одним. Повні примітки до випуску Apple наведені нижче:

tvOS 16.1. представляє повністю перероблений інтерфейс Siri, виводить Shared Photo Library на найбільший екран у будинку, а також дозволяє тренуватися та медитувати з Apple Fitness+ з iPhone.

Siri. Абсолютно новий дизайн для Siri дозволяє ще простіше знаходити фільми та шоу для перегляду, відтворювати новітню музику, відкривати нові програми, отримувати спортивні результати та багато іншого.
Скажіть "Привіт, Siri", щоб насолоджуватися керуванням гучного зв'язку під час носіння AirPods, підключених до Apple TV.

Фото. Підтримка загальної фотобібліотеки дозволяє побачити ваші улюблені моменти від усієї родини.
Створіть бібліотеку спільних фотографій на iPhone, iPad або Mac, а потім виберіть "Спільну бібліотеку" у програмі "Фото".

Apple Fitness+. Тренуйтеся та медитуйте з Apple Fitness+ на Apple TV - тепер все, що вам потрібно, це iPhone, щоб отримувати екранний коучинг, таймери та тренерські виноски, а також відстежувати передбачуваний прогрес руху.

Домашній хаб. Matter, новий стандарт підключення розумного будинку, тепер підтримується, що дозволяє широкому спектру аксесуарів для розумного будинку працювати разом у різних екосистемах.

Додати коментар
Ще статті за темою