Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple закликала своїх постачальників зробити нові кроки щодо усунення парникових газів

Apple закликала своїх постачальників зробити нові кроки щодо усунення парникових газів

в iCases Blog

Сама Apple є вуглецево-нейтральною у всіх своїх корпоративних операціях з 2020 року.

Apple закликала своїх постачальників зробити нові кроки з декарбонізації та усунення викидів парникових газів.

У прес-релізі Apple заявила, що регулярно оцінюватиме роботу своїх партнерів-виробників, щоб спонукати їх декарбонізувати свою діяльність, пов'язану з Apple, і щорічно використовувати 100-відсоткову відновлювану енергію, відстежуючи та перевіряючи прогрес. Він додав, що Apple безпосередньо співпрацюватиме з постачальниками, які «терміново працюють і домагаються відчутного прогресу в напрямку декарбонізації», і закликає виробників вирішувати проблеми викидів парникових газів за межами виробництва Apple, пропонуючи постачальникам набір безкоштовних ресурсів електронного навчання та живі навчальні курси в рамках Програма чистої енергії.

Сама Apple є вуглецево-нейтральною у всіх своїх корпоративних операціях з 2020 року, але має довгострокову мету бути вуглецево-нейтральною по всьому своєму глобальному ланцюжку поставок і життєвому циклу кожного продукту до 2030 року. Apple скоротила свої викиди на 40 відсотків з 2015 року, насамперед завдяки підвищенню енергоефективності, низьковуглецевої конструкції, вуглецевої нейтральності для корпоративних операцій та переходу свого ланцюжка поставок на відновлювану електроенергію.

Понад 200 постачальників, що представляють понад 70 відсотків виробничих витрат Apple, вже зобов'язалися використовувати відновлювані джерела енергії, такі як вітер або сонячна енергія, для всього виробництва Apple, включаючи Corning Incorporated, Nitto Denko Corporation, SK Hynix, STMicroelectronics, TSMC та Yuto.

Apple також оголосила про нові ініціативи, спрямовані на допомогу в декарбонізації світової економіки та просування нових кліматичних рішень, включаючи інвестиції у будівництво великомасштабних сонячних та вітрових об'єктів у Європі, партнерські відносини для підтримки підприємств, що переходять на чисту енергію, та проекти Фонду відновлення для просування природного. видалення вуглецю та надання допомоги у видаленні вуглецю при отриманні фінансової віддачі.

Додати коментар
Ще статті за темою