Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple випустила iOS 16.1

Apple випустила iOS 16.1

в iCases Blog

З підтримкою загальної бібліотеки фотографій iCloud, Matter, Live Activities та багато іншого.

Apple випустила iOS 16.1, перше велике оновлення операційної системи iOS 16. iOS 16.1 виходить понад місяць після запуску iOS 16, яка була випущена у вересні.

Оновлення iOS 16 Apple можна завантажити на відповідних iPhone повітрям, перейшовши в Установки > Загальні > Оновлення програмного забезпечення. Оновлення може зайняти кілька хвилин, щоб оновлення поширилося серед усіх користувачів через високий попит.

У цьому оновленні Apple додає кілька функцій, які не увійшли до стартової версії iOS 16. Існує підтримка Загальної бібліотеки фотографій iCloud для керування бібліотекою фотографій із друзями та сім'єю, а також вона додає живі дії на екран блокування та Динамічний острів на моделях iPhone 14 Pro.

Apple Fitness+ тепер можна використовувати на iPhone без Apple Watch і оновлення додає підтримку Matter, серед інших функцій. Повні примітки до випуску Apple наведено нижче.

Це оновлення представляє Загальну бібліотеку фотографій iCloud, що дає змогу легко оновлювати сімейні фотографії. У цьому випуску також додана підтримка сторонніх програм в Live Activities, підтримка Apple Fitness+ на iPhone, навіть якщо у вас немає Apple Watch, а також інші функції та виправлення помилок для iPhone.

Загальна бібліотека фотографій iCloud:

- Окрема бібліотека для безперешкодного обміну фотографіями та відео з п'ятьма іншими людьми
- Правила налаштування дозволяють легко вносити попередні фотографії залежно від дати початку або людей на фотографіях під час налаштування або приєднання до бібліотеки
- Бібліотека фільтрів для швидкого перемикання між переглядом спільної бібліотеки, вашої особистої бібліотеки або обох бібліотек разом
- Загальні правки та дозволи дозволяють всім додавати, редагувати, додавати у вибране, підписи та видаляти фотографії
- Перемикач загального доступу в камері дозволяє надсилати фотографії, зроблені прямо до спільної бібліотеки, або вмикати налаштування автоматичного обміну, коли інші учасники виявляються поблизу за допомогою Bluetooth

Жива діяльність. Живі дії з інших програм доступні в Dynamic Island і на екрані блокування для моделей iPhone 14 Pro

Фітнес+. Apple Fitness+ підтримується на iPhone, навіть якщо у вас немає Apple Watch

Гаманець. Обмін ключами дозволяє безпечно ділитися автомобілем, готельним номером та іншими ключами у Wallet за допомогою програм для обміну повідомленнями, таких як Повідомлення та WhatsApp.

Головна сторінка. Matter, новий стандарт підключення розумного будинку, підтримується, що дозволяє широкому спектру аксесуарів для розумного будинку працювати разом у різних екосистемах.

Заряджання чистої енергії. Нове налаштування, яке може спробувати зменшити ваш вуглецевий слід шляхом вибіркової зарядки, коли доступна електрика з низьким рівнем викидів вуглецю

Книги. Елементи управління зчитувачем автоматично ховаються на початку читання

Це оновлення також включає виправлення помилок для вашого iPhone:

- Видалені розмови можуть відображатись у списку розмов у Повідомленнях
- Динамічний контент Island недоступний при використанні Reachability
- CarPlay може не підключатися під час використання VPN-програми

iOS 16 усуває довгий список уразливостей, включаючи проблему ядра, яка, за словами Apple, могла активно використовуватись.

Додати коментар
Ще статті за темою