Threads тестує опцію архівації старих повідомлень

Threads тестує опцію архівації старих повідомлень

в iCases Blog

Щоб вони не відображалися у своєму профілі.

У повідомленні на платформі соціальних мереж, що належить Meta, Адам Моссери (керівник Instagram) сказав, що варіанти архівування, що тестуються невеликою кількістю людей, включають ручне налаштування окремих повідомлень та можливість автоматичного архівування всіх повідомлень після закінчення встановленого періоду часу.

Користувачі також можуть розархівувати публікації та знову зробити їх загальнодоступними. Якщо бета-тестування пройде успішно, можливість архівування повідомлень швидше за все стане глобальною опцією, а не стандартною поведінкою.

Коли він був вперше запущений у липні, тема була дуже простою, і Meta регулярно працювала над додаванням нових функцій для покращення мережі у поєднанні з X (Twitter). З того часу у нього з'явився веб-додаток з можливістю пошуку та систематизації повідомлень. Буквально минулого тижня Threads почав пропонувати деяким користувачам фільтрувати результати пошуку на основі останніх повідомлень та повідомлень, запропонованих алгоритмом.

За словами Марка Цукерберга, додатком користуються понад 150 мільйонів користувачів на місяць. Цукерберг озвучив цю цифру на брифінгу Meta за підсумками першого кварталу у середу.

Цифри показують збільшення приблизно на 20 мільйонів нових користувачів з лютого, що вказує на стійке зростання, хоч і повільнішими темпами, ніж початкова швидка популярність програми, яка залучила 100 мільйонів користувачів за перший тиждень. У жовтні Цукерберг заявив, що, на його думку, Threads мають хороші шанси стати наступним додатком Meta з мільярдом користувачів.

Додати коментар
Ще статті за темою