Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple випустила iOS 16.1 та представила Live Activities

Apple випустила iOS 16.1 та представила Live Activities

в iCases Blog

Live Activities - інтерактивні повідомлення, які дозволяють стежити за тими, що відбуваються прямо з екрана блокування.

Apple випустила iOS 16.1 раніше цього тижня і представила Live Activities - затяжні інтерактивні повідомлення, які залишаються в курсі подій, дозволяючи стежити за тими, що відбуваються прямо з екрана блокування. З того часу Apple випустила першу бета-версію iOS 16.2 для розробників, і було виявлено докази того, що Apple працює над тим, щоб частіше оновлюватись Live Activities.

Згідно з неактивним кодом в iOS 16.2 beta 1, виявленому 9to5Mac, Apple надасть користувачам опцію "Більше часті оновлення" для Live Activities, хоча налаштування також швидше розряджати акумулятор iPhone, попереджає наступне виявлене повідомлення:

Дозвіл частіших оновлень дозволяє бачити більше інформації в режимі реального часу, але може швидше розрядити батарею

Незважаючи на збільшення використання батареї, майбутня опція у додатку «Налаштування», ймовірно, стане бажаним доповненням для користувачів, покладаємося на сторонні програми, які використовують Live Activities для передачі інформації про час у дорозі, наприклад, додаток для відстеження рейсів Flighty.

З моменту випуску iOS 16.1 кілька сторонніх програм були оновлені для підтримки живих дій на екранах блокування iPhone. Для компонента Dynamic Island потрібно iPhone 14 Pro або iPhone 14 Pro Max.

На додаток до додаткової опції Live Activities, перша бета-версія iOS 16.2 включає інші доповнення, включаючи нову програму Freeform, підтримку зовнішнього дисплея Stage Manager, звіти про випадкові надзвичайні ситуації SOS і багато іншого.

Додати коментар
Ще статті за темою