Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple випустила macOS Ventura 13.2

Apple випустила macOS Ventura 13.2

в iCases Blog

Це друге велике оновлення.

Apple випустила macOS Ventura 13.2, друге велике оновлення операційної системи macOS Ventura, спочатку випущене в жовтні.

Оновлення macOS Ventura 13.2 можна безоплатно завантажити на всі комп'ютери Mac, що відповідають вимогам, за допомогою розділу "Оновлення програмного забезпечення" в розділі "Налаштування системи".

Оновлення додає ключі безпеки для Apple ID, забезпечуючи фізичну двофакторну автентифікацію, яка забезпечує більший захист від фішингу та несанкціонованого доступу до облікового запису. Оновлення також розгортає розширений захист даних для iCloud для всіх користувачів по всьому світу.

macOS Ventura 13.2 також виправляє помилку у Freeform і усуває проблему, через яку VoiceOver перестав пропонувати звуковий зворотний зв'язок під час набору тексту. Примітки до випуску оновлення Apple наведено нижче.

Це оновлення вводить ключі безпеки для Apple ID і містить інші поліпшення та виправлення помилок для вашого Mac.

- Ключі безпеки для Apple ID дають змогу користувачам підвищити безпеку свого облікового запису, вимагаючи фізичного ключа безпеки для входу в систему
- Виправлено проблему у Freeform, через яку деякі штрихи малювання, створені за допомогою Apple Pencil або ваш палець, могли не відображатися на загальних дошках
- Виправлено проблему, через яку VoiceOver міг перестати пропонувати звуковий зворотний зв'язок під час набору тексту

Деякі функції можуть бути доступні не для всіх регіонів або на всіх пристроях Apple.

Apple також випустила macOS Big Sur 11.7.3 і macOS Monterey 12.6.3 для тих, хто працює під управлінням старіших версій macOS. Оновлення містять виправлення безпеки.

Додати коментар
Ще статті за темою