Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple випустила Safari Technology Preview 162

Apple випустила Safari Technology Preview 162

в iCases Blog

Це експериментальний браузер Apple.

Apple випустила нове оновлення для Safari Technology Preview, експериментального браузера Apple, вперше представленого в березні 2016 року. Apple розробила Safari Technology Preview для тестування функцій, які можуть бути представлені в майбутніх версіях Safari.

Safari Technology Preview випуск 162 містить виправлення помилок і поліпшення продуктивності для Web Inspector, CSS, Scrolling, Gamepad API, Media, Web API і Accessibility. Це оновлення містить загальні групи вкладок і синхронізацію для груп вкладок, налаштувань вебсайту і веб-розширень, які можна протестувати на Safari Technology Preview 162 або пізнішої версії під управлінням macOS Ventura 13.2 або пізнішої версії, або macOS Monterey з Safari 16.2.

Поточний випуск Safari Technology Preview версії 16.4 і сумісний з машинами під управлінням macOS Ventura і macOS Monterey.

Оновлення Safari Technology Preview доступне через механізм оновлення програмного забезпечення в Системних налаштуваннях або Системних налаштуваннях усім, хто завантажив браузер. Повні примітки до випуску оновлення доступні на веб-сайті Safari Technology Preview.

Метою Apple з Safari Technology Preview є збір відгуків від розробників і користувачів про процес розробки браузера. Safari Technology Preview може працювати пліч-о-пліч з наявним браузером Safari, і хоча він призначений для розробників, для завантаження не потрібен обліковий запис розробника.

Додати коментар
Ще статті за темою