Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Моделі iPhone 15 будуть оснащені стандартом Wi-Fi 6E

Моделі iPhone 15 будуть оснащені стандартом Wi-Fi 6E

в iCases Blog

За словами аналітика Apple Мін-Чі Куо.

За словами аналітика Apple Мін-Чі Куо, майбутні моделі iPhone 15, які будуть представлені пізніше в 2023 році, будуть прийняті стандарт Wi-Fi 6E. У замітці про роботу Apple над чипом Wi-Fi Куо сказав, що компанія оновить iPhone 15 до Wi-Fi 6E.

Apple вже використовує Wi-Fi 6E для 11- і 12,9-дюймових моделей iPad Pro, представлених минулого року, а також нових моделей Mac mini і 14-дюймових і 16-дюймових моделей MacBook Pro. Apple не використовувала Wi-Fi 6E для лінійки iPhone 14, але готова перенести технологію на iPhone з оновленням 2023 року.

Поряд із Куо, аналітики Barclays Блейн Кертіс і Том О'Меллі також заявили, що моделі iPhone 15 отримають оновлення Wi-Fi 6E. Наразі чутки не підтвердили, чи буде Wi-Fi 6E представлений на всіх моделях iPhone 15, чи обмежений більш високими моделями iPhone 15 Pro.

Завдяки сумісним маршрутизаторам і кабельним модемам пристрої Wi-Fi 6E можуть підключатися до діапазону 6 ГГц, забезпечуючи більш швидке під'єднання, меншу затримку і менше перешкод, ніж у стандартних діапазонах 2,4 ГГц і 5 ГГц. Wi-Fi 6E є першим стандартом Wi-Fi, який дає змогу підключатися до 6 ГГц, оскільки попередній стандарт Wi-Fi 6 залишається обмежений мережами 2,4 ГГц і 5 ГГц.

Wi-Fi 6E стає все більш поширеним, і для повного використання потрібен маршрутизатор Wi-Fi 6E. Низка компаній від Netgear до Asus і Linksys вже продають обладнання Wi-Fi 6E.

Інші функції iPhone 15 включатимуть у себе підключення USB-C, швидші 3 нм чипи A17 для моделей Pro, технологію об'єктивів перископа для найвищого класу iPhone 15, твердотільні кнопки гучності і живлення, оновлення до титану і розширення Dynamic Island до стандартної лінійки iPhone 15.

Додати коментар
Ще статті за темою