Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple випустила сьому бета-версію iOS 16

Apple випустила сьому бета-версію iOS 16

в iCases Blog

Для розробників.

Apple випустила сьому бета-версію майбутнього оновлення iOS 16 для розробників для цілей тестування.

В iOS 16 представлений оновлений екран блокування, який пропонує новий рівень персоналізації та налаштування за допомогою віджетів, редизайну повідомлень і шрифтів і кольорів, що настроюються на час. Підтримується кілька екранів блокування, схожих на циферблати годинника, і можуть бути пов'язані з режимами фокусування.

Focus простіше налаштувати, ніж раніше, і більш налаштований, з фільтрами Focus доступні для вирізання контенту, що відволікає, в додатках. Програма «Повідомлення» тепер має інструменти для редагування iMessage, скасування надсилання iMessage та позначки повідомлень як непрочитаних, а також підтримує SharePlay, як і FaceTime.

Програма «Пошта» покращила пошук та інструменти, які включають скасування відправлення, планування відправлення та відстеження, щоб ви могли отримати нагадування про перевірку електронної пошти, якщо ви не отримали відповіді. Safari підтримує загальні групи вкладок і Apple працює над заміною паролів на Passkeys, більш біометрично безпечний спосіб входу в облікові записи.

Медіатека iCloud дозволяє користувачам легше ділитися фотографіями із членами сім'ї, а Live Text підтримується у відео. Є чудова нова функція для підйому об'єкта з фоном одним дотиком, який є частиною візуального Lookup.

Диктування покращилося, Карти тепер підтримують багатозупинну маршрутизацію, Apple Pay Later дозволяє розділити платежі за покупки, а програма Home була повністю перероблена з новим зовнішнім виглядом. У п'ятій бета-версії iOS 16 доданий відсоток заряду батареї назад у рядок стану iPhone з виїмкою, а також з'явилися нові звуки для пошуку iPhone через Find My або Apple Watch.

Додати коментар
Ще статті за темою