Знижка -10% на весь асортимент преміального бренду Nomad Побачити все 🤑

Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple Podcasts тепер показує сегменти розділів подкасту

Apple Podcasts тепер показує сегменти розділів подкасту

в iCases Blog

Коли ви переглядаєте поточний епізод, що відтворюється, що полегшує перегляд аудіоконтента.

Як зазначив редактор Reddit 'Wristnut', коли ви переміщуєтеся за тимчасовою шкалою розділів, ви побачите назву розділу над рядком. Зверніть увагу, що така поведінка відображається в програмі для подкастів і в даний час не відтворюється через елементи керування блокуванням на iOS 18 beta 2.

Можливість переглядати уривки подкастів - це нововведення, але самі глави не нові. Деякі слухачі подкастів можуть бути з ними не знайомі, тому що творцям доводиться вручну додавати розділи, а багато програм їх не приймають. Автор повинен вказати розділ у заголовку файлу MP4 або використовувати сторонній інструмент для зміни ID3-тега файлу MP3 або AAC.

Якщо творець підтримує розділи, слухачі можуть переглянути на екранах відтворення на iOS та iPadOS або торкнутися кнопки розділу у верхньому правому куті програми "Подкасти" для macOS, щоб знайти розділи. Творці також можуть надати ілюстрації до деяких розділів, які з'являються на екранах відтворення та блокування на iOS та iPadOS, забезпечуючи своєчасний візуальний додаток до подкасту.

Apple Podcasts підтримує розділи для файлів MP4, MP3 та AAC, незалежно від того, чи доступні вони з каталогу чи вручну додаються до бібліотеки через RSS-канал. Деякі інструменти, що використовуються для додавання розділів, включають Ferrite на iOS та iPadOS, Forecast by Overcast, Podcasts Chapters на macOS та Vizzy в Інтернеті.

Додати коментар
Ще статті за темою