Знижка -10% на весь асортимент преміального бренду Nomad Побачити все 🤑

Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

У Spotify додали новий вид передплати Basic за 10.99 доларів

У Spotify додали новий вид передплати Basic за 10.99 доларів

в iCases Blog

У ньому не буде аудіокниг.

Spotify оголосив про запуск нового платного плану Basic, який пропонує невелику знижку за відмову від доступу до аудіокниг. Базова опція за ціною 10,99 доларів на місяць включає всі музичні переваги Spotify, такі як відтворення без реклами, але без додаткового щомісячного часу прослуховування аудіокниг.

Стандартний тарифний план Premium Individual вартістю 11,99 доларів США, який пропонує Spotify, включає відтворення без реклами і 15 годин прослуховування аудіокниг на місяць з каталогу з більш ніж 250 000 найменувань. Досі Spotify не дозволяв клієнтам вибирати більш дешевий план, який не включав доступ до аудіокниг, оскільки він автоматично був включений у план найнижчого рівня.

Spotify у червні підвищив свою базову ціну з 10,99 дол. США до 11,99 дол. США, щоб «принести користувачам кращий досвід», але з новим базовим планом клієнти, які не хочуть використовувати функцію аудіокниги, можуть отримати попередню ціну у розмірі 10,99 дол. США на місяць.

Нова опція Spotify за 10,99 доларів на місяць знаходиться на одному рівні з ціною Apple Music за 10,99 доларів, тому Spotify більше не коштує на 1 долар дорожче ніж Apple Music для базової підписки на музику.

У цінах інших планів не було жодних змін. Ціна Duo складає 16,99 доларів США, а Family – 19,99 доларів США. Spotify також має план за 9,99 доларів на місяць, який пропонує 15 годин прослуховування аудіокниг із музикою з підтримкою реклами.

Додати коментар
Ще статті за темою