Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple випустить 32- і 42-дюймові OLED-дисплеї у 2027 році

Apple випустить 32- і 42-дюймові OLED-дисплеї у 2027 році

в iCases Blog

Нові OLED-дисплеї матимуть роздільну здатність 4K і 8K.

Нові дисплеї є частиною плану Apple з переходу на нову технологію панелей, яка обіцяє поліпшити якість зображення та енергоефективність.

Останніми роками OLED-дисплеї стають дедалі популярнішими завдяки своїй здатності забезпечувати глибший чорний колір і кращий коефіцієнт контрастності, як порівняти з традиційними РК-дисплеями. Apple вже перейшла на OLED-дисплеї у своїх iPhone і Apple Watch, і тепер, схоже, компанія готується до впровадження OLED-дисплеїв у свої більші екрани.

Очікується, що нові OLED-дисплеї матимуть роздільну здатність 4K і 8K, відповідно, і будуть сумісні з новітніми пристроями Apple. Як повідомляється, в дисплеях буде використовуватися нова технологія панелей, відома як оксидний TFT (тонкоплівковий транзистор), яка обіцяє кращу енергоефективність і більш широке колірне охоплення.

Цей крок Apple не дивний, оскільки компанія завжди була в авангарді технологічних інновацій. Застосовуючи нову технологію панелей, Apple зможе надати своїм клієнтам ще більш яскраві та реалістичні зображення. Це також дасть змогу Apple знизити енергоспоживання і збільшити час автономної роботи.

Однак перехід на OLED-дисплеї не позбавлений труднощів. Відомо, що OLED-дисплеї страждають від вигорання, яке відбувається, коли на екрані протягом тривалого часу відображаються статичні зображення. Apple необхідно буде розробити нову технологію для запобігання вигоряння OLED-дисплеїв.

Додати коментар
Ще статті за темою