Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple випустить AirPods Max 2 і нові AirPods за $99 не раніше 2024 року

Apple випустить AirPods Max 2 і нові AirPods за $99 не раніше 2024 року

в iCases Blog

Поділився аналітик ланцюжка поставок Apple Мін-Чі Куо.

Масові поставки AirPods Max другого покоління і більш доступних AirPods, найімовірніше, почнуться в другій половині 2024 року або першій половині 2025 року, згідно з останньою інформацією, якою поділився аналітик ланцюжка поставок Apple Мін-Чі Куо.

У серії твітів сьогодні Куо сказав, що Apple прагне до ціни 99 доларів за більш доступні стандартні AirPods. Наразі AirPods другого покоління вартістю 129 доларів США є найдешевшим варіантом від Apple, тоді як AirPods третього покоління коштують 169 доларів США із зарядним футляром Lightning і 179 доларів США з чохлом MagSafe. Це вдруге, коли ходили чутки про більш недорогі навушники AirPods за стільки ж тижнів після прогнозу аналітика Джеффа Пу.

Куо не надав жодних додаткових подробиць про нові AirPods Max. Накладні навушники Apple з шумозаглушенням преміумкласу були вперше випущені в грудні 2020 року за 549 доларів США, і раніше ми виклали нові функції, які матимуть сенс для пари наступного покоління, як-от порт USB-C замість Lightning, поліпшене шумозаглушення, триваліший час автономної роботи, нові колірні опції, чип U1 для точної настройки звуку.

Додати коментар
Ще статті за темою