Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple випустить бюджетні Apple AR/VR у 2025 році

Apple випустить бюджетні Apple AR/VR у 2025 році

в iCases Blog

Багато хто чекає саме бюджетні версії.

За численними чутками, перша AR/VR-гарнітура Apple, яка з'явиться в продажу наприкінці цього року, коштуватиме близько 3 000 доларів і позиціонуватиметься як пристрій для розробників, творців контенту і професіоналів. Компанія повідомила постачальникам, що розраховує продати від семи до десяти мільйонів пристроїв у перший рік після запуску.

Очевидно, Apple хоче зробити майбутні версії доступнішими завдяки використанню дешевших компонентів, наприклад, об'єктивів з меншою роздільною здатністю.

Це означає, що Apple буде пропонувати дворівневі пристрої другого покоління, щоб залучити ширшу клієнтську базу, подібно до того, як вона щорічно пропонує стандартний iPhone і преміальніший iPhone під брендом Pro.

Вейн Ма з The Information і Марк Гурман з Bloomberg вперше повідомили на початку цього року про плани компанії випустити дешевшу версію, але твердження про те, що це буде одна з двох моделей другого покоління, було зроблене Куо більш конкретно.

Згідно з одним із повідомлень, виробничий партнер Apple компанія Foxconn вже розробляє дешевшу версію навушників другого покоління, але, як вважається, на ранніх стадіях Гурман заявив, що навушники другого покоління можуть з'явитися у 2024 або 2025 році Однак, згідно з джерелами Куо, більш вірогідний запуск у 2025 році.

Очікується, що перше покоління гарнітури змішаної реальності Apple представлять на ключовому виступі Apple на WWDC у понеділок 5 червня.

Додати коментар
Ще статті за темою