Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Google видаляє неактивні акаунти

Google видаляє неактивні акаунти

в iCases Blog

Які не активні протягом 2 років.

Компанія Google оголосила про те, що вона оновила політику неактивних акаунтів, щоб видалити акаунти Google, які не використовували протягом щонайменше двох років; за словами Google, акаунти, які не використовували протягом тривалого часу, мають старі, ненадійні паролі та не мають двофакторної аутентифікації. За словами компанії, акаунти без двофакторної автентифікації вразливі для витоку даних.

Відтепер, якщо акаунт Google не використовувався і не входив у систему протягом щонайменше двох років, Google може видалити акаунт і його вміст. Це стосується вмісту Gmail, Google Docs, Google Drive, Google Meet, Calendar, YouTube і Google Photos.

Ця політика не призначена для підприємств і навчальних закладів і поширюється на особисті акаунти Google. Користувачі з неактивними акаунтами будуть видалені з грудня 2023 року, але Google попередить їх про це заздалегідь.

Спочатку Google видалить акаунти, які перестали використовуватися після їхнього створення, і надішле кілька повідомлень як на адресу електронної пошти акаунта, так і на адресу електронної пошти для відновлення, якщо її було вказано.

Щоб зберегти обліковий запис Google активним, Google рекомендує входити в нього не рідше ніж раз на два роки; якщо ви нещодавно входили у свій обліковий запис або в служби Google, ваш обліковий запис вважатимуть активним і не видалятимуть.

Дії включають читання або надсилання електронної пошти, використання Google Drive, перегляд відео на YouTube, завантаження застосунків із Google Play, використання Google Search, активну підписку з обліковим записом Google або використання функції "Увійти в Google". Це включає в себе.

У 2020 році компанія Google заявила, що видалятиме контент із невикористовуваних акаунтів, але залишатиме акаунти недоторканими. Тепер цей план перетворився на план з видалення неактивних акаунтів.

Додати коментар
Ще статті за темою