Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple випустить iPad зі складним екраном

Apple випустить iPad зі складним екраном

в iCases Blog

І підставкою з вуглецевого волокна у 2024 році.

За словами аналітика Мін-Чі Куо, Apple запустить складаний iPad з підставкою з вуглецевого волокна десь наступного року.

У серії твітів Куо сказав, що очікує, що "складаний iPad нового дизайну" стане наступним великим запуском продукту в лінійці iPad, без будь-яких інших великих випусків iPad у найближчі дев'ять-дванадцять місяців. Аналітик сказав, що він "позитивно" в тому, що складаний пристрій прибуде в 2024 році, але не надав більш конкретних часових рамок.

Останнє дослідження аналітика показує, що матеріал з вуглецевого волокна буде використовуватися для підставки iPad, щоб зробити її легкою і довговічною. Китайський постачальник полірування і склеювання Anjie Technology, як повідомляється, стане новим бенефіціаром складного iPad.

Ґрунтуючись на планах Apple iPad, Куо сказав, що він використовує "обережний підхід" до постачань iPad у 2023 році, пророкуючи зниження порівняно з попереднім роком приблизно на 10-15 відсотків. Проте, він очікує, що складна модель 2024 року "поліпшить поставки і поліпшить асортимент продукції".

Ми не вперше чуємо чутки про те, що Apple планує запустити складаний iPad. У звіті аналітиків CCS Insight за жовтень 2022 року стверджувалося, що Apple планує використовувати складаний iPad у 2024 році як практику для складаної технології, перш ніж використовувати її на iPhone.

За словами надійного аналітика з дисплеїв Росса Янга, Apple тестує складаний дисплей iPad розміром близько 20 дюймів, однак Янг очікує, що пристрій вийде на ринок набагато пізніше у 2026 або 2027 році.

Подейкують, що Apple працює з LG над створенням ультратонкого скла кришки, яке можна використовувати на складних продуктах компанії, хоча незрозуміло, чи буде матеріал використовуватися в iPhone або iPad.

Відтоді, як Куо зробив свій прогноз, Росс Янг сказав, що очікує кілька OLED iPad у 2024 році, але він нічого не чув про складаний iPad того ж року.

Марк Гурман з Bloomberg також зважив прогноз Куо, заявивши, що він нічого не чув про складаний iPad у 2024 році, який, як він очікує, стане роком OLED-моделей iPad Pro і специфікацій для iPad і iPad mini початкового рівня.

Додати коментар
Ще статті за темою