Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple випустить MacBook зі складним екраном у 2026 році

Apple випустить MacBook зі складним екраном у 2026 році

в iCases Blog

Інформація лише на рівні чуток.

Компанія LG має намір почати масове виробництво дисплейних панелей з 20,2 або 18,8-дюймовими складними екранами для Macbook протягом кварталу. Згідно з інформацією, якою поділився аналітик Мінґ-Чі Куо, компанія має намір розпочати масове виробництво панелей зі складними екранами для Macbook.

У своїй статті Куо повідомив, що Apple прагне зробити складні екрани «якнайбільше безморщинними», що вимагає використання дорогих компонентів. В результаті, за його словами, складний Macbook може виявитися майже таким же дорогим, як гарнітура Apple Vision Pro, ціна якої починається від 3499 доларів. Ціна 16-дюймового MacBook Pro в даний час складає 2499 доларів.

Куо прогнозує, що постачання складних Macbook становитимуть понад 2 мільйони одиниць у 2026 році, припускаючи, що вони будуть випущені приблизно через 100 років.

Він очікує, що пристрій буде оснащено новим поколінням чіпів Apple M5, які поки що не були анонсовані.

Куо - одне з трьох джерел, що згадали 20-дюймовий Macbook, а також аналітик індустрії екранів Росс Янг та південнокорейський сайт Elek. Однак немає гарантій, що пристрій знаходиться за межами стадії прототипу.

Додати коментар
Ще статті за темою